Logotips d'organismes oficials

La primera volta del vòlei es tanca amb derbi

L'equip cadet del Club Voley Matarraña s'imposa al cadet B per tres sets a un

El grup de les noies del Club Voley Matarranya a les instal·lacions esportives de Valderrobres. | Foto: NDM

El 28 de gener passat es va donar per finalitzada la primera volta de la lliga provincial de vòlei, en què militen diferents equips de la comarca del Matarranya. Després de la disputa dels partits d’esta jornada, totes les categories ja han arribat al final de la primera volta, a excepció d’alguns partits ajornats, per la qual cosa es pot fer una valoració de la competició i de la situació dels diferents equips. En categoria infantil A, el CD Las Viñas Air es va imposar per 3-1 al Chomón VB Rojo en un partit molt disputat i en què en cap set la diferència va ser més gran de cinc punts. Els dos equips van defensar molt bé i va ser la concentració en els moments complicada, cosa que va donar el triomf a les jugadores de Las Viñas.

Al partit entre els dos equips de CV Alcañíz l’equip A no va trobar gaire resistència al B, resolent el partit amb un 0-3. Lidera la classificació el CV Kasalkas, imbatut, i l’acompanyen als llocs de play-off l’Alcañiz A, amb les mateixes victòries però un partit més, el Viñas Air i el Viñas Mar, a dos i tres victòries, respectivament. Al grup d’infantil B es van jugar tres partits. El C Victoria Díez va perdre per 0-3 davant el Chomón VB Negre. Li va costar molt entrar en joc al conjunt de Victoria Díez que va anar a remolc al primer set i va estar contra les cordes al segon pel gran servei de les de Chomón. Al tercer van sortir molt concentrades i van estar molt a prop d’aconseguir el seu primer set de la competició, perdent-ho per un ajustat 24-26. Per la seua banda, el CV Alcañís C es va imposar al CV Kasalkas per 3-1 en un partit que semblaven tenir molt de cara després dels dos primers sets, però que van haver de lluitar fins a un ajustat quart set (25-23). El CD Las Viñas Masculí va vèncer per 3-0 el Chomón VB Blanco, amb parcials de 25/20, 25/13 i 25/14 tot i comptar només amb sis jugadors, perquè la resta estaven disputant, paral·lelament un partit amistós. Victòria que els manté imbatuts en este grup, en què juguen com a convidats.

Al grup A de la categoria Cadet no es van disputar partits, ja que ja s’havia completat la primera volta. Aquí, i en haver-hi quatre equips, tots jugaran els play-off. Lidera la classificació el CV Alcanyís A, imbatut fins avui. Per la seua banda, i al Cadet B, es van jugar dos partits. El CV Alcanyís B seguix sumant victòries i es va imposar al CV Kasalkas per 1-3 que, tot i que va mostrar el seu millor joc al tercer set que va guanyar per 25-17, no va poder continuar agafant-se al partit i va caure amb claredat al quart (9 -25).

A Vall-de-roures es va jugar el derbi entre els equips del CV Matarraña amb victòria de l’equip A. El primer set va ser a favor del B que, cada cop amb més confiança en el seu joc, va competir durant tot el partit, però els serveis de Emily i Kianna , el joc complet d’Ara i, en definitiva, la major experiència van decantar el marcador a favor de les jugadores de l’A. Els dos equips van millorant, cosa que ha de servir per a augmentar la motivació i possibilitats de participar en competicions de nivell.
A la classificació provisional, el CV Alcañiz B es mostra molt sòlid, sense conèixer la derrota. Les tres restants posicions de play-off les ocupen el CV Kasalkas (a dos victòries i amb un partit menys), el CD Las Viñas Air i el Chomón VB Negro, que podria millorar la seua posició, en haver jugat dos partits menys.

Mitjans