Logotips d'organismes oficials

Més de 200 riders confirmen la seua presència en la Copa d’Espanya Enduro que es viurà en Pena-roja este cap de setmana

Des de l'organització de carrera han dissenyat quatre espectaculars descensos per un terme municipal molt abrupte. La prova es viurà els dies 3, 4 i 5 de març i ha generat una gran expectació

Video Thumbnail
Més de 200 riders confirmen la seua assistència a la Copa d'Espanya d'Enduro
Més de 200 riders han confirmat la seua participació a la Copa d'Espanya BTT Enduro, la gran prova ciclista la que albergarà el Matarranya este cap de setmana. En concret, Pena-roja de Tastavins serà la seu de la prova inaugural de la Copa Enduro 2023, la qual integrarà un total de cinc carreres rep

Més de 200 riders han confirmat la seua participació a la Copa d’Espanya BTT Enduro, la gran prova ciclista la que albergarà el Matarranya este cap de setmana. En concret, Pena-roja de Tastavins serà la seu de la prova inaugural de la Copa Enduro 2023, la qual integrarà un total de cinc carreres repartides entre març i juny, recorrent les províncies de Terol, Àvila, Pontevedra, Lleida i La Corunya, en este ordre.

Divendres passat, el santuari de la Verge de la Font de Pena-roja va acollir l’acte de presentació d’esta prova, així com l’anunci de les cinc proves oficials que el projecte Serres Matarraña albergarà al llarg del present 2023. En este sentit, Luis Lizana, de l’associació ‘Sierras Matarraña‘, va concretar que “este cap de setmana ve tota una Copa d’Espanya al Matarranya”, amb “dos dies d’entrenaments lliures per a viure el diumenge esta gran prova”. Per la seua part, Ricardo Blanch, alcalde de Pena-roja, va recordar que “és un bon aparador per a donar a conèixer a tota Espanya el nostre poble, el projecte i la comarca sencera. Un territori amb moltes oportunitats per al turisme esportiu”.

R. LOMBARTE
Mitjans