Logotips d'organismes oficials

Al voltant de 700 participants participen en la marxa senderista de la Comarca del Matarranya

L'exitosa caminata, celebrada este diumenge a La Freixneda, recupera els nivells de participació prepandèmia

Video Thumbnail
La Marxa Senderista del Matarranya reuneix al voltant de 700 participants a La Freixneda
La vintena edició de la Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya ha estat tot un èxit. I és que el nivell de participació d'esta activitat esportiva ha recuperat els nivells de participació prepandèmia. Un dia de germanor, el que es va celebrar pel territori de La Freixneda i en el qual van par

La vintena edició de la Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya ha estat tot un èxit. I és que el nivell de participació d’esta activitat esportiva ha recuperat els nivells de participació prepandèmia. Un dia de germanor, el que es va celebrar pel territori de La Freixneda i en el qual van participar al voltant de 700 persones. Des del Departament d’Esports de Comarca del Matarranya, Salomé Roquer comentava que “hi ha moltíssima gent i des de la Comarca estem molt contents i molt agraïts als voluntaris de La Freixneda. Si no tinguérem estos voluntaris des de Comarca no podríem portar a terme un esdeveniment d’estes característiques”.

Les rutes escollides han estat de 23 i 14 km. Senderes que han passat per la Font de la Vall del Pi i la cova de Marc cap a l’espectacular paratge del Convent, el Santuari de la Verge de Gràcia. Roquer afirmava que “a part del Departament d’Esport, Medi Ambient ens ajuda a fer les rutes juntament amb gent del poble, que siguen circulars i que estiguen ben assenyalades”. Els caminants es van anar trobant diferents avituallaments al llarg del recorregut, a més del tradicional dinar popular. Una activitat que no hagués estat possible sense la col·laboració dels voluntaris, “són els que ens ajuden amb tot el desplegament dels avituallaments, el menjar i indicar els camins, sense ells no podríem fer estes activitats”, explicava Salomé.

Esta jornada senderista és una de les cites esportives amb més participació de la comarca del Matarranya, i que oferix un dia diferent i de convivència.

 

Text: ISABEL APARICIO
Foto: MARTA JIMÉNEZ
Mitjans