Logotips d'organismes oficials

BIGMAT TEAM s’emporte la Lliga de Futbol Sala

L'equip de la capital comarcal es va convertir matemàticament en el campió de lliga a falta d'una jornada. Massalió ha acabat segon, i el Queretes ha segut tercer

Foto d'equip del BIGMAT TEAM, campió d'esta lligueta de futbol sala. | Foto: NDM

El BIGMAT TEAM de Valderrobres s’ha convertit en el campió de la Lliga de Futbol Sala del Matarranya. La lligueta, que finalment ha reunit sis equips de la comarca repartits per sis municipis diferents, es va tancar el passat 25 de març. Desena i última jornada que es va disputar sense pràcticament res en joc. I és que a falta d’un partit, el BIGMAT TEAM era matemàticament campió. Queretes i Massalió sí que es disputaven ser segons. Queretes va jugar contra Pena-roja divendres, i va fer els deures, després de guanyar per (6-3) l’últim partit per disputar. Però Massalió, que finalment ha acabat segon, tampoc fa fallar i va superar Mont-roig (0-5) en l’últim partit de la lliga. Per la seua part, BIGMAT TEAM va guanyar de forma clara al Beseit diumenge, sent el resultat definitiu de 6-2.

Des de Comarca del Matarranya, impulsora de la lliga, Rocío Zapater va apuntar que «després de l’experiència fallida de l’any 2020, i que vam haver de suspendre per la pandèmia, enguany hem pogut viure esta lliga de futbol sala federada del Matarranya al complert». Una lliga que ha reunit jugadors de totes les edats, «des de jóvens de 16 anys a veïns de més de 40 anys que tenen molta experiència i molt d’amor al món del futbol sala o del futbol de la nostra comarca», va afegir Zapater. Satisfacció des de l’organització, que va impulsar esta lliga federada per a fomentar l’activitat esportiva, pensant en el futbol sala com «una alternativa a aquells pobles que tenen tradició de la pilota, però on resulte difícil fer equips de futbol 11». De fet, i fins fa pocs anys, Queretes, Pena-roja i Massalió tenien futbol gran als seus respectius municipis.

Una lliga que ha estat integrada per sis equips i que s’han enfrontat tots entre tots en un format de deu jornades. Des de l’organització van remarcar que de cara a les pròximes setmanes «tenim intenció de fer una trobada de convivència» entre tots els equips que han integrat esta lligueta i així tancar la temporada amb el millor sabor de boca possible. Un format de lliga i una proposta que, en funció de l’interès que mostren els equips del territori que han format part d’esta experiència i altres que es puguen anar inscrivint, es pot repetir perfectament de cara a la pròxima temporada. «Des de la Comarca pensem que s’ha obert un camí molt interessant. Enguany s’han inscrit sis equips, i ens agradaria arribar a vuit equips de cara a pròximes edicions». Comarca va felicitar a tots els equips participants, donant l’enhorabona als campions.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans