Logotips d'organismes oficials

Més de 100 participants en la cicloturista i la trail de Massalió

La proposta esportiva incloïa diferents rutes per a tots els nivells i edats

Totes les rutes es van iniciar a la plaça Major. | Foto: M. M. B

El Matarranya es va omplir activitats per als dies de Setmana Santa. Cal destacar la doble proposta esportiva que es va organitzar a Massalió, una ruta ciclista i una prova trail. Concretament, es va celebrar l’edició número dotze de la Cicloturista i la sisena Massa-trail.

Va ser un dissabte molt complet i apte per a tots nivells, ja que des del Club de la Joventut, organitzadors de l’esdeveniment, van planejar diferents rutes. Per a bicicleta, una llarga de 45 quilòmetres i una altra de curta de 25, i per al trial també una llarga de 25 km i una altra de curta de 13. Entre totes les propostes es van inscriure uns 110 participants, un nombre similar al d’edicions anteriors. Carlos Esteban, president del Club de la Joventut, es va mostrar satisfet amb la participació i amb el desenvolupament de les diferents proves, “estem molt contents amb el nombre d’inscrits, ha vingut gent de tot l’entorn. A les rutes curtes hi ha participat molta gent del poble i a les llargues ha vingut gent de pobles veïns com Valljunquera, Vall-de-roures, Mont-roig, Fabara, Maella o Alcanyís”.

La ruta llarga amb bici va passar per bona part del municipi, per ‘la ruta dels 4 piurons’, la mateixa que es va recórrer l’any passat. Les altres rutes eren noves i circulaven majoritàriament per sendes, ja que “la gent ens va comentar l’any passat que els agrada anar més per sendes que no pas per camins”, explicava Esteban.

Per acabar la jornada es va celebrar un dinar popular, al qual es van unir, a més dels participants en la cursa, els seus acompanyants, sumant així més de 150 comensals.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans