ciclisme

Notícies per tema
Video Thumbnail
L'última prova del projecte 'Sierras Matarraña' se celebrarà a Mont-roig
Els amants del ciclisme de muntanya tenen una nova cita al Matarranya, parlem de la cicloturista que s'organitza des de Sierras Matarraña Series. Un esdeveniment que tindrà lloc a Mont-roig el diumenge 8 d'octubre i ja compta amb gairebé un centenar d'inscripcions. La competició pretén tancar l'any
20230517 FONTDESPATLA SierrasMatarraña
Fondespatla, Ràfels, Mont-roig, Torredarques, Pena-roja i tornada a Fondespatla. Este va ser el recorregut de Sierras Matarraña per a la copa d'Aragó de ciclisme XCM. Tota una cita esportiva a la qual van acudir ciclistes d'Aragó i de comunitats autònomes veïnes. Juan Luis Aguilar, organitzador de S
Torredarques acull la primera prova ciclisme XCO Sierras Matarraña amb 110 participants
Torredarques es va omplir de ciclistes durant el cap de setmana. I és que el diumenge es va celebrar la Copa d'Aragó 2023 XCO. En la categoria elit es va proclamar campió Alberto Cámara del Club BTT Arroyomolinos amb un temps de 1h.17'54''. En màster 30 va guanyar Iván Romero de Kenzasport Team que