Logotips d'organismes oficials

Torredarques alberga la prova de ciclisme Aragó XCO 2023 amb 110 participants

En la categoria Elit es va proclamar campió Alberto Cámara. En Màster 30 el més ràpid va ser Iván Romero mentre que en la categoria Femenina Màster 40 la guanyadora va ser Lilian Soriano

Video Thumbnail
Torredarques acull la primera prova ciclisme XCO Sierras Matarraña amb 110 participants
Torredarques es va omplir de ciclistes durant el cap de setmana. I és que el diumenge es va celebrar la Copa d'Aragó 2023 XCO. En la categoria elit es va proclamar campió Alberto Cámara del Club BTT Arroyomolinos amb un temps de 1h.17'54''. En màster 30 va guanyar Iván Romero de Kenzasport Team que

Torredarques es va omplir de ciclistes durant el cap de setmana. I és que el diumenge es va celebrar la Copa d’Aragó 2023 XCO. En la categoria elit es va proclamar campió Alberto Cámara del Club BTT Arroyomolinos amb un temps de 1h.17’54’‘. En màster 30 va guanyar Iván Romero de Kenzasport Team que va completar les 5 voltes en 1h21’38’‘. Mentre que en categoria Femina Màster 40 la guanyadora va ser Lilian Soriano del Club Edelweiss Team que en 46′ 06′‘ va completar les dos voltes al circuit. En la competició van participar 110 corredors. Des de l’associació organitzadora de l’esdeveniment, Sierras Matarraña, afirmen estar molt contents, “apostem per portar aquí una copa d’Aragó i ho hem aconseguit”, comenta Jose Luis Lizana, i destacava que “un 80% dels participants és de fora de la província de Terol. Aquí tenim gent de tota la geografia aragonesa coneixent el Matarranya i per a molts és la seua primera visita”.

L’organització va dividir la carrera en diferents categories segons el nivell dels participants. Així, amb tres circuits diferents, un recorregut llarg de 4,5 km, un altre de 500 m i el curt de 200 m, els ciclistes feien un nombre diferent de voltes, en funció de la seua categoria, “és una distància olímpica en bicicleta de muntanya i és molt espectacular perquè passen continuament ciclistes i és una autèntica xalera i un autèntic espectacle veure estes curses”, confessa Jose Luis.

La següent cita ciclista organitzada per Sierras Matarraña es tracta d’una altra copa d’Aragó, en este cas de la modalitat XCM. La competició tindrà lloc el 14 de maig en Fondespatla.