Logotips d'organismes oficials

El Valderrobres comence la temporada amb una còmoda victòria davant del Torrecilla (1-4)

La pegada del Boca Híjar i les lesions destrossen al Calaceit (5-2) en el partit de debut a la Primera Regional

El Valderrobres CF ha començat la temporada en una important victòria al camp de Torrecilla. Foto: NDM

Una de cal i una altra d’arena en la primera jornada d’una nova temporada a la Primera Regional. Els dos equips de la nostra comarca que militen al grup IV van jugar el seu corresponent partit de debut a domicili. I així com el Valderrobres va golejar en el seu viatge al camp del Torrecilla, el Calaceit va tornar bastant escaldat del seu desplaçament a Híjar. No sol pel resultat, que també, sinó especialment per les lesions. Dia amarg per a l’equip del Matarranya, que després de firmar este estiu una pretemporada bastant acceptable, ha vist com la lliga oficial ha començat regirada. Calaceit va anar a Híjar sense porter, i Borja, com a jugador de camp, es va haver de posar el ‘número 1’ els 90 minuts. El partit es va posar costa amunt al minut 10, quan els locals van obrir el marcador. Una primera part carregada de despropòsits. Sergi Prats primer, i pràcticament a la següent jugada Óscar Riba, marxaven del camp lesionats. Puchol també es va fer mal. En escassos 20 minuts, tres canvis obligats per a un Calaceit que en l’última jugada de la primera part va encaixar el segon gol (2-0). L’equip del Matarranya es va desfer a la segona part, situació que va aprofitar Boca Híjar. Boira i Abdesslam en els últims minuts van maquillar un resultat molt dur per a començar la temporada (5-2).

Per la seua part, Valderrobres ha començat la temporada guanyant de manera molt contundent. Victòria incontestable contra el Torrecilla (1-4) que els del Matarranya van encarar a la primera part. Saúl va obrir el marcador als primers compassos de partit, mentre que Ionut i Javi Lombarte pràcticament sentenciaven a la primera part. Valderrobres, que afronte esta temporada amb molts de canvis en relació a la passada, es va mostrar bastant segur a la línia defensiva, sense complicar-se massa les existències. El partit es va refredar a la segona part, i l’equip visitant va aprofitar les distàncies en el marcador per a posar cames fresques. Al minut 80, Torrecilla va reduir distàncies. Valderrobres no va especular, i pràcticament a la següent jugada, Mounir va fer el definitiu (1-4). Victòria important per als de la capital, que a la jornada 2 debutaran a casa contra Valldesgorfa. Entre les principals sorpreses d’esta primera jornada, la derrota del Maella contra Samper. Per la seua part, Calanda, que va ser un dels equips més irregulars i en baixa forma de la passada temporada, s’ha vestit de líder en la jornada inaugural, després de superar de forma contundent Escatrón (4-0). Calaceit tindrà ara dos setmanes de descans, i debutarà davant la seua afició el pròxim 8 d’octubre contra Fuensport.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans