window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

Valderrobres supere el Calanda (1-2) en un partit molt tens i puge a la segona posició

Calaceit cau contra el Montalban en un exigent camp i trenque una ratxa de tres victòries consecutives (1-0)

Imatge d'un Valderrobres contra Sportin Alcanyís que es va disputar fa unes setmanes a la capital del Matarranya. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres CF ha encadenat una nova victòria i sume 22 dels últims 24 punts en joc. Victòria contra el Calanda en un partit complicat i molt tens (1-2), i que va acabar amb tangana, agressions i expulsats. Calanda, en la línia dels partits que dispute a casa, va portar la dinàmica del joc i va saltar al camp molt ben situat. Les millors ocasions de la primera part van arribar del costat local, que va generar bastant perill i es va avançar en el marcador. El gol inicial va arribar sobre el quart d’hora de partit (1-0) i amb este resultat es va arribar al descans. A la segona part, el Valderrobres va fer alguns canvis i va eixir més intens. Sobre el 70 de partit va arribar el gol de l’empat, obra de Bader. Un gol que va canviar la dinàmica del partit, i que al Calanda no li va anar massa bé. Tot el contrari que als del Matarranya, que van anar a més. Quan quedaven 10 minuts per a acabar el partit, pena màxima per al Valderrobres que transformarà Óscar. D’allí al final del partit, acumulació de targetes, faltes que fregaven l’agressió i expulsats. De fet, en els últims instants de partit el número ‘3’ del Calanda va agredir Ionut amb una punyada a la cara. El col·legiat va expulsar els dos jugadors. Amb esta victòria, el Valderrobres sume 29 punts i va segon a la classificació. La pròxima setmana, partit important contra el Samper.

Per la seua part, el Calaceit va caure per la mínima al camp del Montalbán, en un partit exigent i que també va acabar carregat d’amonestacions. El partit es va jugar en un camp impracticable i els jugadors van acabar plens de fang. Poc futbol i molta falta, en alguns casos duta als límits. Recital de targetes per a l’equip local, que se’n va endur un total de 8 i que inclús es va quedar en inferioritat numèrica. L’únic gol que es va veure al partit (1-0) va arribar a la segona part en una mala eixida del porter visitant, ocasió que va aprofitar el Montalbán per a firmar la segona victòria de la temporada. Calaceit no va tindre una bona tarde, i trenque d’esta manera tres jornades consecutives guanyant. Els elements no van jugar a favor d’un Calaceit, que es van trobar en un camp on no es podia jugar a res. De cara a la pròxima setmana, el Calaceit tancarà la primera volta contra el líder de la categoria, un Sportin que ha convertit en victòria els tretze partits que ha disputat. En estos moments, Calaceit se situe a la posició 10 de la classificació, empatat a 16 punts al Calanda, però a escassos 3 punts del 6è classificat. En relació a la jornada, destaque la victòria d’Alcorisa davant Maella, així com els 3 punts que va sumar el Samper contra Utrilles, i que confirmen perquè continue sent una de les grans revelacions de la temporada.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans