window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

L’estació de tren de Queretes celebrarà un nou Cros Escolar el 3 de març

La proposta començarà a les 10 del matí i estarà oberta a totes les edats des dels nascuts l'any 2020

Video Thumbnail
L’estació de tren de Queretes celebrarà un nou Cros Escolar el 3 de març
L'entorn de la Via Verda i de l'alberg de l'estació de Queretes celebrarà el pròxim diumenge 3 de març una nova edició del Cros Escolar de Comarca del Matarranya. Una proposta de deport a l'aire lliure que enguany celebre 20 anys de trajectòria, i que està pensada per a tota la família. Les inscripc

L’entorn de la Via Verda i de l’alberg de l’estació de Queretes celebrarà el pròxim diumenge 3 de març una nova edició del Cros Escolar de Comarca del Matarranya. Una proposta de deport a l’aire lliure que enguany celebre 20 anys de trajectòria, i que està pensada per a tota la família. Les inscripcions ja estan habilitades, i aquelles persones que vulguen participar a la proposta es poden adreçar a la pàgina web comarcamatarranya.es, on està penjada la fulla d’inscripció, o bé posar-se en contacte amb l’organització de la prova a través del correu deportes@matarranya.org, o el número de telèfon 978890883.

La tècnica de Deports de la Comarca, Salomé Roquer, va reconèixer que «enguany repetirem l’experiència a l’estació de tren de Queretes, on tenim intenció de quedar-nos uns quants anys», ja que l’espai reuneix les condicions òptimes per a impulsar una activitat d’estes característiques. «Està molt ben comunicada i té els serveis òptims per a fer estes activitats: lavabos, dutxes i inclús cafeteria». El Cros Escolar que impulse Comarca del Matarranya està integrat dins del Circuit Intercomarcal de cros del Baix Aragó, on apareixen bastantes carreres repartides per cinc comarques diferents. Les inscripcions del cros es tancaran el pròxim 27 de febrer. Les diferents modalitats de prova començaran a les 10 del matí i estan obertes a totes les edats a partir dels nascuts l’any 2020.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans