Logotips d'organismes oficials

Arriba a Torredarques una nova edició de la marxa senderista de la Comarca del Matarranya

La cita serà el diumenge 10 de març i compta amb dos recorreguts. Les inscripcions estan obertes fins al pròxim 5 de març

Video Thumbnail
Torredarques albergarà la pròxima edició de la 'Marxa Senderista' de la Comarca del Matarranya
Ja tenim una nova cita pels amants de l'esport i l'aire lliure. Parlem de la tradicional marxa senderista que organitza anualment el departament d'esports de Comarca del Matarranya. Esta edició tindrà lloc a la localitat de Torredarques i la data escollida és el diumenge 10 de març. Per este dia han

Ja tenim una nova cita pels amants de l’esport i l’aire lliure. Parlem de la tradicional marxa senderista que organitza anualment el departament d’esports de Comarca del Matarranya. Esta edició tindrà lloc a la localitat de Torredarques i la data escollida és el diumenge 10 de març.

Per este dia han triat dos rutes diferents. “La llarga és de 23 quilòmetres, aproximadament. És una ruta molt atractiva, i no és difícil. És llarga, però no hi ha gaire desnivell” comenta Salomé Roquer, tècnica d’esports de Comarca del Matarranya. Mentre que la curta és de 14 quilòmetres, “és més fàcil, i és per a gent que potser no està tan preparada i està pensada per a la gent que vulgui fer una passejada. Són unes 3 hores o així, per fer amb amics o família , i és que està pensada per a totes les edats”, explica Roquer.

Tota una jornada de convivència esportiva per gaudir de la natura. Un paisatge propi de la comarca, però que canvia pel que fa a la vegetació. I és que Torredarques compta amb zones de bosc, pinedes i carrasques de tofoneres, en comptes de les marjades d’oliveres i ametllers més característics d’altres zones del Matarranya.

Esta és una data assenyalada en vermell al calendari i és que la marxa sempre té una gran participació. “En les últimes edicions estem entre 600 i 700 persones que s’inscriuen a l’activitat, tant families com entre grups d’amics”, afirma Roquer, i afegix que “és un dia de convivència i de contacte amb la natura”.

Per a la marxa senderista hi ha diversos avituallaments i un dinar de convivència per a tots els participants, així com una samarreta de l’esdeveniment. Les inscripcions ja estan obertes i fins al 5 de març i les persones que hi vulguen participar podran fer-ho apuntant-se a través del web de la Comarca del Matarranya.

I. APARICIO/M. JIMÉNEZ
Mitjans