Logotips d'organismes oficials

El Valderrobres supere al Montalban (5-1) i sume dotze partits consecutius puntuant

Calaceit rasque un important punt del seu últim viatge a la capital provincial (2-2)

Foto d'arxiu del Valderrobres CF, que la pròxima jornada es trobarà a l'Sportin Alcanyís en un dels partits més esperats de l'any. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres CF va sumar una nova victòria i encadene 12 jornades consecutives puntuant. De fet, l’equip entrenat per Ángel Espejo arribarà a l’important partit de la pròxima jornada, on jugarà contra al totpoderós Sportin Alcañiz, en un excel·lent estat de forma i després de convertir en victòries tots els partits que ha disputat este 2024. En l’última jornada, victòria clara encara que de resultat enganyós contra el Montalban (5-1). Els del Matarranya disputaven el partit amb algunes baixes importants, i al davant es van trobar un rival sòlid que no va regalar res. Valderrobres va obrir el marcador ben prompte. En concret, al minut 8 i gràcies a Óscar, després de convertir en gol una jugada d’estratègia. Però el rival va estar molt fort a la primera part i va aconseguir el gol de l’empat a la mitja hora de partit. Això sí. Abans del descans, Lorcan va tornar a posar el Valderrobres per davant. Ja a la segona part, Lorcan va tornar a marcar per a l’equip local, i el gol de Fintan va enfonsar el rival. Als minuts finals, Saúl es va sumar a la festa amb el quint gol local. Una de les grans notícies del partit va ser que alguns jugadors del juvenil van disputar els primers minuts amb el primer equip.

Per la seua part, Calaceit va tornar d’un llarg viatge des de la capital provincial amb un punt, després de sumar un valuós empat davant de Fuensport (2-2). Partit exigent i davant d’un rival que, si bé està firmant una temporada molt irregular, a casa no regale res. De fet, dels 18 punts que porte esta temporada el Fuensport, 17 els ha treta davant la seua afició, on només ha perdut dos partits. El partit se li va posar de cara a Calaceit, que es va avançar al marcador amb un gol de Sergi Prats als primers compassos. Però Fuensport va respondre ràpid i va posar el marcador en taules als 20 minuts. El partit va ser d’anada i tornada, i els locals van trencar la meta rival quan faltaven 20 minuts per al final. El Calaceit va buscar l’empat, i al minut 86, Sergi Prats va tornar a firmar un gol que li val per a sumar 1 punt. De cara a la pròxima jornada, el Calaceit jugarà a casa contra el Teruel B amb la necessitat de sumar.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans