Logotips d'organismes oficials

Calaceit recupere la senda de la victòria (5-1) contra un Teruel B que va viatjar amb 10 efectius

Valderrobres trenque una dinàmica de 12 jornades consecutives sumant després de caure contra el líder (4-2), un Sportin Alcañiz que ha convertit en victòria tots els partits d'esta temporada

Calaceit va superar el Teruel B i escale dos posicions a la classificació. Foto: R. Lombarte

Calaceit va recuperar esta jornada la senda de la victòria després de superar el Teruel B en un partit que va tindre poc misteri. I és que l’equip de la capital provincial va vindre al Matarranya amb 10 efectius, afrontant els 90 minuts en inferioritat numèrica (5-1). Tot i això, el partit s’havia de jugar, i Calaceit va portar la dinàmica del joc en tot moment. L’equilibri en el marcador es va trencar ben prompte. Al minut 12 de partit, Sergi Prats va obrir la llauna. Uns minuts més tard va firmar el segon a títol personal. Calaceit va continuar atacant la porteria rival, i sobre el minut 25 de la primera part, Óscar Boira va firmar el gol de la sentència (3-0). Amb este resultat van entrar els equips al temps de descans, però només començar la segona part, el Teruel va reduir distàncies. En el tram final de partit, Sergi Prats en dos ocasions més va posar el resultat definitiu. Una victòria que ha servit per a escalar posicions, perquè Utrilles B va caure golejat al camp de l’Híjar, i el Fuensport havia de complir la seua particular jornada de descans. Per tant, Calaceit afronte una setmana de parada lliguera en 9ena posició, sumant 20 punts. D’aquí dos setmanes viatjarà al camp de l’Utrilles, rival directe en la classificació.

Per la seua part, el Valderrobres va trencar una immaculada ratxa de 12 jornades consecutives puntuant, després de caure a l’estadi del líder. Derrota contra el millor equip de la categoria i el millor equip del grup IV de la Primera Regional que es recorde. Els resultats l’avalen. 18 victòries en 18 jornades i 13 punts de marge sobre el segon classificat, que és precisament el Valderrobres. Igual que en el partit de la primera volta, Sportin Alcanyís va eixir al camp amb les idees molt clares, i ben prompte va marcar distàncies (4-2). Als 5 minuts de partit els locals obrien la llauna, sentenciant el resultat en un inici de partit d’infart. L’Sportin va fer quatre gols (4-0) quan encara no s’havien disputat 25 minuts de partit. Un vendaval que és la imatge del que està sent enguany l’equip de la capital del Baix Aragó. A la segona part, els del Matarranya van maquillar el resultat. Raúl Bayod va fer el primer gol de l’equip visitant, i Lorcan, en la línia de tota esta temporada, va firmar el definitiu (4-2). El Valderrobres tindrà dos setmanes per a preparar el pròxim partit, i que el disputarà a casa contra un Híjar en estat de gràcia i que ha sumat quatre victòries consecutives. Valderrobres és ara mateix segon, 1 punt per damunt de l’Alcorisa, que és tercer.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans