Logotips d'organismes oficials

160 xiquets i jóvens competixen en el Cros de Vall-de-roures

La jornada deportiva escolar es va desenvolupar al cap de futbol de la capital comarcal

Video Thumbnail
160 xiquets i adolescents participen al Cros Escolar de Vall-de-roures
160 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 15 anys de moltes localitats del Matarranya han participat al Cross Escolar de Vall-de-roures. Una proposta esportiva, organitzada per l'ajuntament de la capital comarcal, que va ser tot un èxit. Sara Romeo, regidora d'esports de Vall-de-roures, afirmava que "es fa

160 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 15 anys de moltes localitats del Matarranya han participat al Cross Escolar de Vall-de-roures. Una proposta esportiva, organitzada per l’ajuntament de la capital comarcal, que va ser tot un èxit. Sara Romeo, regidora d’esports de Vall-de-roures, afirmava que “es fa per fomentar una mica l’esport”, per “insistir que es faci esport durant tot l’any”. Romeo va agrair la col·laboració de l’AMPA a l’activitat i va afirmar que “aquí col·laborem tots”.

La jornada, que es va desenvolupar al camp de futbol San Roque, es va omplir de gent en un “dia de convivència” que ni pares ni iaios volien perdre’s. El dia va sortir assolellat i es va desenvolupar sense incidències. En definitiva, ho van disfrutar tant xiquets com adults.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans