Logotips d'organismes oficials

Beseit pujarà a Penya Galera en la segona edició de la seua marxa Roquerola

La iniciativa que impulse l'associació d'Empresaris Turístics se celebrarà el pròxim 12 de maig. Hi haurà una distància curta de 8km i una ruta llarga de 18 km i 1.100 metros de desnivell positiu

Imatge de la marxa senderista de l'any passat, que va regalar unes panoràmiques espectaculars als participants. Foto: NDM

Beseit està ultimant els preparatius de la segona edició de la marxa senderista Roquerola. Una iniciativa que està impulsada per l’associació dels Empresaris Turístics de Beseit i que es viurà el pròxim 12 de maig. Enguany, l’organització ha preparat una ruta molt xula però bastant exigent. I és que la distància llarga, d’uns 18 km, aproximadament, es traduirà en un total de 1.106 metros de desnivell acumulat. La ruta eixirà des de Beseit, pujarà pel calvari i seguirà pels Comellassos agafant el PR. La ruta ens portarà a Penya Galera, a 1.034 metros d’altitud, des d’on tenim unes vistes privilegiades de les valls dels rius Ulldemó i Algars, així com unes panoràmiques espectaculars dels Ports de Beseit. Les persones que estiguen interessades en assistir a la marxa senderista es poden inscriure a través de la pàgina apuntame, on apareix tota la informació detallada de la ruta. Des de l’organització també han preparat una distància curta de 8km, i que una vegada arribarà al Toll de Pablet tornarà cap a Beseit. L’organització calcule la participació d’unes 200 persones.

Pots escoltar l’entrevista que li hem fet a Nuria Millán, presidenta de l’associació, aquí:

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans