Logotips d'organismes oficials

Més de 130 caminants participen en la marxa Roquerola

L'Associació dels Empresaris Turístics de Beseit van preparar una ruta fins a Penyagalera

La junta de l'associació, a l'ermita de Santa Anna. NDM

Diumenge passat 12 de maig, l’associació dels Empresaris Turístics de Beseit va organitzar la segona edició de la seua marxa senderista Roquerola. Una proposta que si l’any passat es va desplaçar cap a l’entorn del Pantà de Pena, la Caixa i el Periganyol, esta primavera ha canviat de zona i ha pujat fins a Penyagalera. Ruta exigent la que ha preparat l’organització, amb un desnivell acumulat de 1.106 metres i una distància, en la versió llarga, de 18 quilòmetres. Des de l’associació es van mostrar molt satisfets del desenvolupament de la marxa, i van agrair el suport que han rebut d’altres entitats del poble per fer-la. La jornada va reunir més de 130 caminants i es va tancar amb un dinar popular a la plaça. Per als pròxims mesos l’entitat té previstes noves activitats.

RUBÉN LOMBARTE

 

 

Mitjans