Logotips d'organismes oficials

Més de 180 persones es reunixen a Lledó per tancar el curs esportiu

La Comarca del Matarranya va organitzar una jornada amb excursió, jocs, balls i berenar

Video Thumbnail
Més de 180 persones es troben a Lledó per a tancar el curs esportiu
Cada any, al juny, coincidint amb el final de curs de deports, la Comarca del Matarranya prepara un dia de festa i exercici físic. Enguany el poble escollit va ser a Lledó. Cada edició es fa en un poble del Matarranya, perquè un dels objectius de la jornada és donar a conèixer als assistents els dif

Cada any, al juny, coincidint amb el final de curs de deports, la Comarca del Matarranya prepara un dia de festa i exercici físic. Enguany el poble escollit va ser a Lledó. Cada edició es fa en un poble del Matarranya, perquè un dels objectius de la jornada és donar a conèixer als assistents els diferents municipis de la comarca i el seu patrimoni. És per això que estes trobades comencen sempre amb un recorregut per la població. En esta ocasió, els participants, més de 180, van iniciar la ruta a l’ermita de la Santa Rosa de Viterbo, després van visitar l’Església, el nou mirador i van passejar pels carrers del nucli antic fins a arribar al pavelló. Allí es van realitzar les activitats esportives.

Així ho explicava Salomé Roquer, tècnica esportiva de la Comarca del Matarranya. “Després de fer la volta, hem fet jocs i balls, que agraden molt. Les dones que venen es motiven molt i participen de les propostes”. La majoria de les persones que assistixen a estes trobades són dones grans, algunes fins i tot tenen més de 90 anys. Però són molt actives i durant tot el curs participen activament de les classes esportives per a adults. Per facilitar-los l’assistència, des de l’ens es van organitzar tres autobusos que pràcticament es van omplir completament.

A Lledó, les dones, però també algun home, jóvens, i fins i tot algun xiquet, van disfrutar d’una tarda molt entretinguda. Els jocs per grups van motivar els assistents a competir per pobles. Però l’activitat que més gent va arrossegar fins a la pista van ser els balls. La festa de l’esport va acabar amb un pica-pica per recuperar forces. Va ser una jornada molt completa, i tot i que en un principi va estar amenaçada pel mal temps, finalment es va poder desenvolupar tot amb normalitat.

D’esta manera es tanca el curs esportiu per a adults al Matarranya. Salomé Roquer fa balanç de l’any i es mostra satisfeta perquè “a tots els pobles, fins i tot als pobles més petits on costa més fer grup, este any hi ha hagut almenys una hora d’activitat a la setmana“.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans