Logotips d'organismes oficials

La Generalitat té previst reobrir demà a la circulació la carretera T-330

L'eix principal que connecte el Matarranya amb Tortosa per Prat de Comte ha estat pràcticament un mes tallat per la fissura detectada en un túnel. Territori ha habilitat un pas alternatiu

Durant quatre setmanes la carretera ha estat tancada al seu pas per Horta. | Foto: RLG

Demà divendres, a partir de les 6 de la tarde, està previst que la Generalitat reobro a la circulació la carretera T-330 al seu pas per Horta de Sant Joan. Es tracte d’un eix de circulació molt important per a les comarques del Matarranya i la Terra Alta, el qual connecte l’interior amb Tortosa per Prat de Comte. La detecció d’una fissura en un dels túnels que trobem passada la Venta del Romer en direcció Tortosa va obligar al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya a tallar esta carretera per motius de seguretat.

Durant estes quatre setmanes, els usuaris habituals d’esta carretera s’han vist obligats a buscar vies alternatives per baixar a l’Ebre o pujar a la nostra comarca, voltant per Gandesa. A partir de demà es podrà utilitzar un pas provisional que s’ha habilitat a l’alçada del punt afectat mentre s’acaben de resoldre els problemes estructurals del túnel.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans