Logotips d'organismes oficials

Instal·len la nova estructura de la teulada del pavelló

Continuen les obres de rehabilitació del pavelló de Vall-de-roures, que s'estime que podrien estar acabades a principis d'agost

Video Thumbnail
Instal·len el nou sostre del pavelló de Vall de roures
Continuen les obres de rehabilitació del pavelló de Vall-de-roures. De fet, al llarg dels últims dies s'ha aixecat la nova estructura de la teulada, la qual va quedar completament destrossada pel temporal Glòria. La setmana passada, l'empresa constructora va procedir a aixecar les cerxes on descansa

Continuen les obres de rehabilitació del pavelló de Vall-de-roures. De fet, al llarg dels últims dies s’ha aixecat la nova estructura de la teulada, la qual va quedar completament destrossada pel temporal Glòria. La setmana passada, l’empresa constructora va procedir a aixecar les cerxes on descansarà la nova teulada. Un passet més de cara a la rehabilitació integral de l’edifici, i que suposarà una inversió d’uns 500.000 euros. La previsió del consistori és tindre l’edifici completament acabat a primers d’agost, amb la intenció de recuperar l’activitat esportiva al mes de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar. Unes obres que està assumint el consistori gràcies als seus romanents, a l’espera de les ajudes que el govern central va prometre per tota la malesa provocada pel temporal de neu a l’hivern del 2020.

Carlos Boné és l’alcalde de la població, i va recalcar que «en els 14 anys que porto d’alcalde, crec que esta legislatura ha estat la més complicada, i de llarg. I tot per coses alienes a l’ajuntament. Hem patit el Glòria, la borrasca Filomena i hem passat una pandèmia, amb conseqüències molt dures per al poble». Precisament, el pavelló municipal va ser una de les infraestructures més castigades pel temporal de neu i d’aigua de gener de 2020. Una malesa «que encara avui estem treballant per recuperar». Boné va afegir que «en estos moments s’estan acabant els treballs de la coberta, i a continuació l’empresa se centrarà en els treballs de l’interior del pavelló, que ens han assegurat que seran més àgils». Sobretot, faltaran treballs de fusteria i de sonorització del local.

Al respecte, l’ajuntament estime que les obres del pavelló podrien estar finalitzades a finals de juliol o primers d’agost, amb la previsió que «al mes de setembre, i una vegada començat el nou curs escolar, les instal·lacions es puguen utilitzar». Cal recordar que el pavelló és un edifici molt usat al poble, i no sol per a fer les activitats extraescolars vinculades a l’esport, sinó també de cara a les classes d’educació física que es donen al IES Matarranya. Durant este curs escolar, l’ajuntament de Vall-de-roures ha assumit el cost de lloguer d’una carpa que es va instal·lar a l’institut, i que han suposat 4.000 euros al mes. L’ajuntament també està pendent del cost que suposarà reparar el pavelló. L’obra, valorada en 500.000 euros, l’està assumint el consistori, a l’espera de les ajudes que va prometre el govern central pel Glòria.

R. LOMBARTE
Mitjans