Logotips d'organismes oficials

Fontdespatla treballa en la redacció del projecte de regeneració urbana

aquest projecte permetrà comptar amb personal especialitzat que puga assessorar i revisar tot el nucli urbà

Fuentespalda vol assessorar-se per a millorar el centre històric. NDM

L’Ajuntament de Fontdespatla ha presentat la contractació de la redacció del projecte de regeneració urbana que recentment ha estat publicada pel Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. Tot i que ja compta amb el seu corresponent PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana), aquest projecte permetrà comptar amb personal especialitzat que puga assessorar i revisar tot el nucli urbà del municipi per a veure que aspectes cal millorar en un futur.

La redacció d’aquest ascendeix a 25.000 euros i ha estat inclòs en el Fons d’Inversions de Terol (FITE). Segons ha explicat l’alcaldessa, Carmen Agud, “es tracta d’un projecte per a millorar i revitalitzar el poble. Es vol comptar amb l’assessorament necessari per a, per exemple, a l’hora de posar un senyal o un pas de vianants, fer-ho en el lloc més adequat”.

El pla de regeneració urbana servirà de ruta de treball per millorar i embellir el nucli urbà de Fontdespatla.

REDACCIÓ
Mitjans