Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures recupera l’activitat en el pavelló després de dos anys tancat

La borrasca Gloria va arrasar bona part de les instal·lacions esportives de la capital del Matarranya.

Video Thumbnail
Vall-de-roures recupera l’activitat en el pavelló després de dos anys tancat
El pavelló de Vall-de-roures torna a estar operatiu després d'estar dos anys paralitzat a causa de les destrosses que va ocasionar la borrasca “Gloria” el gener de 2020. Estava previst que les instal·lacions estiguessin per a l'estiu, però a causa de la pandèmia va haver-hi una important manca de ma

El pavelló de Vall-de-roures torna a estar operatiu després d’estar dos anys paralitzat a causa de les destrosses que va ocasionar la borrasca “Gloria” el gener de 2020. Estava previst que les instal·lacions estiguessin per a l’estiu, però a causa de la pandèmia va haver-hi una important manca de materials de construcció que va obligar a alentir les obres.

Els treballs han consistit a substituir la coberta, que va quedar totalment enfonsada pel pes de la neu i la reparació de les dues parets laterals. També s’ha substituït el sòl i millorat el sistema acústic, la climatització i l’aïllament així com l’enllumenat.

L’Ajuntament va iniciar l’actuació, valorada en 500.000 euros, a principis de 2021 amb fons propis, veient que no arribaven ajudes per part de cap administració pública. No obstant això, finalment s’ha pogut sufragar el 60% de l’obra.

Així i tot, han anat sorgint danys que no estaven contemplats com, per exemple, el canvi del sòl o la reparació de les màquines de la calefacció que al final s’han hagut de sufragar amb uns 40.000 euros més per part de l’Ajuntament.

Finalitzades les actuacions el pavelló de Vall-de-roures ha tornat a la normalitat després que fa 2 anys la borrasca Gloria arrasés bona part de les instal·lacions esportives de la capital del Matarranya.

REDACCIÓ
Mitjans