Logotips d'organismes oficials

S’amplien la instal·lació solar de i les instal·lacions esportives de Queretes

Una de les opcions contemplades pel consistori i que s’estudia consultar amb els socis és realitzar el trasllat de gimnàs al pavelló poliesportiu 

Les plaques solars de Queretes donen energia a l¡estació de bombament / Foto: NDM

 

Les instal·lacions esportives de Queretes també s’engrandiran. Després de la construcció del pavelló en els últims anys, l’Ajuntament va destinar un terreny contigu a una futura sala d’esports. Aquest espai obert cobrarà forma en uns mesos com a sala destinada a esports en grup com pilates o gimnàstica de manteniment. Gràcies a un ajut d’OMEZYMA el consistori condicionarà la sala diàfana a la qual se li atorgarà una funció determinada posteriorment. De fet, el gimnàs de la localitat podria traslladar-se. Una de les opcions contemplades pel consistori i que s’estudia consultar amb els socis és realitzar el trasllat de gimnàs al pavelló poliesportiu situat a la part alta de la localitat. “Tot i que actualment està ubicat molt cèntric, podria ser una opció unificar les diferents sales destinades a fins esportius, sempre consultant a tots els usuaris”, va assegurar Camps.

PAULA VIVER
Mitjans