Logotips d'organismes oficials

Fondespalta viu un Nadal ple d’activitas pels més menuts del poble

Enguany els reixos mags arribaran a Fondespatla amb Tirolina

Video Thumbnail
Arpa Contes Nadal Fondespatla
Fondespatla viu amb intensitat les festes de Nadal. Des de l'ajuntament cada any preparen tot un seguit d'activitats perquè els xiquets, que tenen festa, i les famílies que viuen fora i vénen a passar estos dies a la localitat puguen gaudir d'unes vacances ben entretingudes. El dissabte, 28 de desem

Fondespatla viu amb intensitat les festes de Nadal. Des de l’ajuntament cada any preparen tot un seguit d’activitats perquè els xiquets, que tenen festa, i les famílies que viuen fora i vénen a passar estos dies a la localitat puguen gaudir d’unes vacances ben entretingudes. El dissabte, 28 de desembre, l’acte estrella va ser l’actuació del grup Arpa Contes que va omplir la tarda de música i rialles.

Una gran arpa presidia l’escenari del saló d’actes del Cubic de Fondespatla, i és que al voltant d’aquest insòlit instrument va girar l’espectacle d’Arpa Contes. A través de la música i els contes este especial trio d’artistes van conformar un espectacle interactiu que va atrapar des del minut 1 a tot el públic.

Durant aquesta setmana de Nadal s’han anat succeint les activitats i tallers perquè els més menuts de la localitat aprofiten els dies festius, fins que arribe la data més senyalada, la nit de reixos. Sembla que els espera una nit molt especial a tots estos xiquets i xiquetes que esperaran la visita de Ses Majestats des de Fondespatla. I es que està previst que enguany els reixos arriben al poble per la Tirolina. Després de la rebuda a l’ermita de Sant Miquel baixaran fins al poble, on es farà la tradicional cavalcada i l’entrega de regals a la plaça.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank