Logotips d'organismes oficials

El Club Trial Matarranya és reconegut per la Federació Aragonesa de Motociclisme

L'excel·lent organització prepara per a aquest any una prova del Campionat d'Aragó en Massalió

Aquesta temporada el Matarranya acollirà una nova prova del Campionat d'Aragó de Trial. / Foto: J. Puig

La gala de lliurament dels Premis de la Federació Aragonesa de Motociclisme va reconèixer públicament el passat 25 de gener la tasca del trial aragonès. El vicepresident del Govern d’Aragó, Arturo Aliaga va reconéixer la tasca de la Federació Aragonesa de Motociclisme, que en els últims anys ha vist com s’ha duplicat en la comunitat autònoma el nombre de federats, arribant al miler, “una xifra que demostra l’interés que desperta la pràctica d’aquest esport a Aragó i tot el que l’envolta”.

En el transcurs d’aquesta gala es va fer entrega les tres màximes distincions a persones o entitats que treballen en el sector del motociclisme aragonès, d’entre les quals destaca el Club Trial Matarranya. Durant l’acte, el vicepresident va recollir el premi FARAM 2019 pel compromís del Govern d’Aragó amb l’impuls del projecte MotoStudent, amb Technopark de MotorLand com a centre d’operacions d’aquesta competició. Finalment, la FARAM també va reconéixer el treball i dedicació del Diario de Teruel per la seua tasca informativa en temes relacionats amb el motociclisme i es va fer entrega dels trofeus que acrediten als millors pilots de les diferents modalitats en la passada temporada.

El Club Trial Matarranya, adherit actualment a la FARAM, a més de concentrar els pilots més importants del Trial d’Aragó i d’Espanya, va organitzar la passada temporada una prova del Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat. Sergio Puyo, secretari oficial del club i pilot de trial matarranyenc va acudir a la gala en nom de club presidit per Tomás Guimerà. L’acte, a què també van assistir el president de la Federació Espanyola de Motociclisme i el director general d’Esports d’Aragó, va ser una “dosi de motivació i ganes per seguir treballant i fent motociclisme”, va explicar Puyo.

Aquest esport, a més de fomentar la disciplina, ha aconseguit situar el Matarranya en mapes no només aragonesos, sinó nacionals i internacionals amb la participació en les diverses disciplines en què competeixen els pilots. Una cosa que és “un dels objectius des del club”, tal com va destacar Puyo, “de fet, alguns dels pilots que van arribar a Vall-de-roures en les nostres proves, han tornat a visitar la zona”.

Aquesta temporada el Matarranya acollirà una nova prova del Campionat d’Aragó de Trial. Tot i que la data està per concretar, el Club Trial Matarranya espera poder acollir aquesta nova modalitat esportiva a finals de setembre a Massalió.

PAULA VIVER
Mitjans