Logotips d'organismes oficials

900.000€ costaria la reconstrucció del poliesportiu i les pistes de pàdel de Vall-de-roures

De moment les activitats que esdevenien diàriament en el pavelló han estat reubicades en els diferents espais que disposa l'Ajuntament

Estat actual de l'interior del poliesportiu municipal de Vall-de-roures. / Foto: M. Jiménez.

Vall-de-roures va ser una de les localitats més afectades pel pas de la borrasca Gloria, deixant importants destrosses en el municipi. Un dels més destacats va ser el pavelló municipal que recentment ha iniciat la seva reconstrucció. Des de l’Ajuntament calculen que la reparació del poliesportiu pugui a ascendir a 800.000€ per a tornar a deixar-la en les condicions que presentava abans del temporal. Paral·lelament, les pistes de pàdel del municipi també es van veure afectades, i, a espera d’una valoració oficial pels tècnics, la seva reparació rodaria els 83.000€.

Respecte a les obres, l’alcalde de Vall-de-roures, Carlos Boné, assegura que “ens urgeix perquè és l’única instal·lació d’aquestes dimensions que té el municipi”. De moment, mitja coberta ja ha estat eliminada i també part de l’enderroc que va quedar dins del pavelló. El pròxim pas és retirar per complet la coberta i derrocar els murs laterals afectats. A partir d’allí s’iniciarà la reconstrucció. Una reparació que, assegura Boné, “serà complicada sense l’ajuda de les administracions”.

De moment, les activitats que esdevenien diàriament en el pavelló han estat reubicades en els diferents espais que disposa l’Ajuntament com la Casa de la Cultura, el Saló de les Germanes o el camp de futbol. No obstant això, algunes activitats com el patinatge o l’escalada han hagut de suspendre’s. Com a les classes d’educació física, des de l’IES Matarranya s’ha habilitat la sala d’actes per a aquells dies que pugui ploure, estant disponible també la pista vermella per a les activitats a l’aire lliure.

JOSÉ BLANCH
Mitjans