Logotips d'organismes oficials

Comencen els contactes entre els empresaris i la Comarca per a establir taules de diàleg

La intenció es fer procés de participació ciutadana en el qual haurà d'intervenir la societat al complet

Els tres representants territorials reunits per a establir taules de diàleg. / Foto: M. Jiménez

L’Associació d’Empresaris del Matarranya i l’agrupació Gent del Matarranya, totes dues posicionades en contra de la construcció del quàdruple parc eòlic en el territori comarcal, sol·licitaven a principis de gener establir una taula de diàleg de manera conjunta amb el Consell Comarcal del Matarranya. Aquest dilluns 24 de febrer es va establir el primer contacte entre els tres representants territorials amb el clar objectiu de planificar aquestes taules de debat en les pròximes setmanes.

Davant la iniciativa de les dues associacions extraoficials de delimitar un territori sostenible, la junta de Govern de la Comarca del Matarranya va proposar realitzar una reunió informativa entre els empresaris i Gent del Matarranya i la resta de representants comarcals. Durant la reunió, es va abordar l’assumpte de la reactivació del contingut de la Carta de Paisatge del Matarranya aprovada en 2008 així com el pròxim objectiu d’elaborar una Carta de Sostenibilitat en la qual a través de models participatius es puguin adherir ens públics o privats comarcals.

Des de la presidència comarcal i sobre la possibilitat d’establir diverses taules de diàleg “seria un procés de participació ciutadana en el qual haurà d’intervenir la sociedad al complet. Ajuntaments, grups polítics, empresaris, agricultors, ramaders seran els qui marcaran fins on hem d’arribar”.

Video Thumbnail

Reunio Comarca AEM Gent del Matarranya

L'Associació d'Empresaris del Matarranya i l'agrupació Gent del Matarranya, totes dues posicionades en contra de la construcció del quàdruple parc eòlic en el territori comarcal, sol·licitaven a principis de gener establir una taula de diàleg de manera conjunta amb el Consell Comarcal del Matarranya

PAULA VIVER
blank Mitjans blank