Logotips d'organismes oficials

El Carnaval segueix de rua pels pobles del Matarranya

Calaceit, Arenys de Lledó, Queretes i Valjunquera van celebrar el carnestoltes el passat cap de setmana.

Grans i menuts van desfilar pels carrers de Calaceit. / Foto: M. Jiménez

Un cap de setmana més tard del que marca el calendari oficial, el carnaval ha arribat a diverses localitats del Matarranya. Pobles com Calaceit, Arenys de Lledó, Queretes i Valljunquera es van posar les disfresses i van sortir al carrer a disfrutar de rues, espectacles i balls que s’havien organitzat per l’ocasió.

Calaceit és un dels pobles que va preparar l’agenda carnavalera més completa. Va arrencar la festa pel matí amb un espectacle de màgia per als més xicotets. A la tarda els carrers es van omplir de disfresses amb una rua animada per la xaranga, que va portar la gent des de la plaça del poble fins al poliesportiu on els esperaven moltes activitats. La festa del carnaval no se la vol perdre ningú a Calaceit. I totes les associacions participen, des de l’ajuntament, l’AMPA de l’escola, l’Associació Musical, els Quintos 2020 i el grup de dones.

A Arenys de Lledó van optar per fer una desfilada pel poble. Tot i ser una localitat molt menudeta, no es van voler deixar perdre la festa i un grup ben animat de gent va recórrer els carrers mentre sonava la música. Fins i tot va sortir un malalt de coronavirus, amb tot l’equip mèdic, i una col·lecció d’emoticones.

A Queretes l’AMPA va ser l’encarregada d’organitzar el carnaval. Amb un berenar, rua i un espectacle carnavalesc. Una divertida pallassa va animar molt la festa, dedicada especialment als xiquets i xiquetes del poble. Però on els pares van acabar perdent la vergonya i participant com els que més de la festa més boja de l’any.

Video Thumbnail

Carnaval Matarranya

Un cap de setmana més tard del que marca el calendari oficial, el carnaval ha arribat a diverses localitats del Matarranya. Pobles com Calaceit, Arenys de Lledó, Queretes i Valljunquera es van posar les disfresses i van sortir al carrer a disfrutar de rues, espectacles i balls que s'havien organitza

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans