Logotips d'organismes oficials

Millán i Puyo, màxims líders en el Campionat d’Aragó de Trial

El circuit de Casp va acollir diumenge passat la segona prova del Campionat amb rècord de participants

Javier Loscertales, de La Freixneda, es va emportar la victòria en la categoria aleví-juvenil. / Foto: NDM

El circuit de Casp va acollir diumenge passat 1 de març la segona prova del Campionat d’Aragó de Trial en el qual van participar gairebé 60 pilots de les diferents categories. La localitat de la comarca veïna del Baix Aragó-Casp va congregar també als pilots del Club Trial Matarraña que van aconseguir recollir diverses victòries. David Millán es va alçar amb el triomf en la categoria reina, TR PLUS i Sergio Puyo va véncer en TR1.

Un trial amb 10 zones que el mateix vencedor va catalogar com “un trial com els d’abans”. La distància i la dificultat del trial, sumat a la gran quantitat d’inscrits que van disputar la prova, van fer augmentar el nivell de duresa del circuit. El terreny de pedra arenisca i amb molts graons també va contribuir a fer d’aquesta prova una de les més exigents i que va marcar la diferència entre els més avantatjats i la resta de competidors.

David Millán va collir la seua segona victòria la competició de les dos possibles. El pilot va aconseguir un folgat triomf però no sense dificultats en algunes zones, sobretot, l’última. Raúl Guimerá va ser segon i es va col·locar en la segona posició de la general. Una diferència de punts que el guanyador no s’esperava, “vaig veure a Raúl bastant bé, és més jove i ve entrenant molt fort”, va assegurar el de Vall-de-roures, a qui la segona posició li va fer gust de glòria després de la seua dedicació en els últims mesos a la disciplina del enduro.

En TR1Sergio Puyo també es va anotar la segona victòria de la temporada apuntant 13 punts en la seua targeta davant un Sergio Monforte que va arribar fins a la zona 8 empatant a punts. Finalment, Puyo va quedar com a líder i Sanjuán, segon. Una victòria que ‘a priori’, Puyo “per un parell de fallades vaig pensar que no me la podria portar”. Finalment, la duresa de la prova va fer castigar físicament a la majoria dels seus companys i Puyo va aconseguir pujar al calaix més alt del podi.

Els pilots més joves del Club Trial Matarraña també es van desplaçar fins a Casp, on en la categoria aleví-juvenil, Javier Loscertales, de La Freixneda, es va emportar la victòria.

Després d’aquesta prova, el Campionat d’Aragó continuarà a finals de març a Cálcena. Després de batre el rècord històric d’inscripció a Casp amb 63 pilots, la prova de Cálcena s’espera menys concorreguda, fer que els pilots del Club Trial Matarraña esperen aprofitar per a consolidar les seues posicions.

blank Mitjans blank