Logotips d'organismes oficials

Queretes inaugura la seua Setmana Cultural amb teatre i dones

Set dies replets d'actes han aconseguit conjuminar l'Associació de dones i consumidors de Quretes Ilercavònia

Èxit de participació en el taller de cuina a càrrec del forn Llerdá. / Foto: M. Jiménez

La Setmana Cultural 2020 de Quretes ja està en marxa. Set dies replets d’actes han aconseguit conjuminar l’Associació de dones i consumidors de Quretes Ilercavònia.

Els actes es van inaugurar el passat cap de setmana i coincidint amb el Dia Internacional de la Dona amb una xarrada sobre l’emprenedoria femenina. El grup de teatre La Quiquereta de Pena-roja de Tastavins, un taller de rebosteria i pastisseria a càrrec del forn Llerdá de la mateixa localitat i fins i tot un tast d’olis i maridatges són els actes que s’han desenvolupat ja.

Per a clausurar les jornades, els assistents als tallers realitzaran els seus propis ambientadors de llar i aprendran trucs sobre eficiència energètica durant el dijous i divendres d’aquesta mateixa setmana. El dissabte un guateque homenatjarà les antigues festes de Quretes amb un discjòquei original de la Barraca.

PAULA VIVER
Mitjans