Logotips d'organismes oficials

Confirmat el primer cas de coronavirus al Matarranya

És un veí de Queretes que recentment va estar de viatge per la Comunitat Valenciana, encara que es desconeix l'origen de la infecció

Avui s’ha confirmat el primer cas de COVID-19 al Matarranya. Parlem d’un veí de Queretes que ha donat positiu en coronavirus i que actualment es trobe ingressat. Segons ha pogut saber este mitjà, los resultats han estat confirmats avui mateix i l’afectat va estar de viatge fa uns dies a la Comunitat Valenciana, encara que es desconeix si este va ser l’origen de la infecció.

Des dels ajuntaments del Matarranya es demane a tots los veïns que extremon al màxim les precaucions i seguixquen les instruccions facilitades per les diferents administracions, una vegada s’ha detectat l’existència de casos de coronavirus al territori. També demanen als veïns eixir el mínim possible al carrer i, en lo cas de que sigue necessari, portar guants i mascareta. 

A l’Aragó s’eleven a 424 els casos confirmats de coronavirus, després que la Direcció General de Salut Pública hage notificat 64 nous positius avui. També s’han notificat cinc morts, ascendint a 22 la xifra de decessos a la comunitat. Del total a Aragó, 192 han requerit ingrés hospitalari -33 a UCI- i 48 són casos confirmats a personal sanitari. Per províncies, 37 casos són d’Osca, 47 de Terol i 329 de Saragossa. Hi ha onze casos d’altres comunitats.

REDACCIÓ
Mitjans