Logotips d'organismes oficials

La residència de majors de Calaceit obri una borsa de treball davant l’emergència sanitària

Es tracta d'una mesura preventiva per a buscar possibles substituts a la plantilla actual

Mural que han fet els usuaris de la residència de gent gran de Vall-de-roures. / Foto: NDM

El primer cas de coronavirus en el Matarranya es confirmava fa tan sols uns dies. Les primeres mesures no han tardat a arribar. La situació d’emergència sanitària ja deixava la setmana passada a les nostres localitats amb solament els comerços de primera necessitat oberts i els veïns confinats davant l’alta presència de majors a la comarca.

Els llocs amb major preocupació ara són les residències d’ancians. La de Vall-de-roures penjava a la seua porta fa uns dies un mural dibuixat pels majors que es troben en el centre. “Resistirem. Ens quedem a casa”, llançaven com a missatge esperançador en aquests dies de confinament. Per part seua, la residència de majors de Calaceit ha obert una borsa de treball davant l’emergència sanitària a la recerca de possibles substituts com a mesura preventiva pel coronavirus.

“De moment no tenim cap cas i tots els residents estan en bon estat, però és un dels punts de la localitat que més ens preocupa”, va explicar l’alcaldessa de la localitat, Carlota Núñez.

Des de l’Associació de Joves de la localitat es va impulsar el passat 14 de març una iniciativa solidària. Els joves de Calaceit es van oferir per a realitzar la compra d’aliments, medicaments o altres productes de primera necessitat per als majors del poble, els qui són un dels grups de major risc i han de complir rigorosament amb les ordres de confinament per a evitar possibles contagis.

REDACCIÓ
Mitjans