Logotips d'organismes oficials

Les pluges intenses dels últims dies destrossen camins a Queretes

El camí que porta al bombeig de l'aigua havia estat arreglat recentment després que la borrasca Gloria el destrossés

Estan plantejant l'opció de hormigonar els passos per que l'aigua quan vinga passo per damunt del camí en lloc de passar per debaix com ho fa ara. / Foto: NDM

Les precipitacions de les darreres jornades, tot i haver sigut moderades, han deixat uns 60 litres a Queretes. Aquest fet ha provocat que els barrancs del poble hagin renascut i han destrossat alguns dels camins.

La pluja, concretament, ha destrossat la Font de la Barra i la del Gramanet. Així mateix, també ha acabat amb el camí que porta al bombeig de l’aigua i que havia estat arreglat recentment des de la Diputació de Teruel després que la borrasca Gloria el trencara.

Des de l’Ajuntament estan plantejant un altre tipus d’obres per començar a arreglar els camins. “La Font de la Barra és una actuació complicada perquè és de pedra de selleria, és una obra que val molts diners”, va explicar l’alcalde de la localitat Fernando Camps. “Tenim que mira si alguna administració ens pot ajudar”. Per als altres camins des del consistori estan plantejant l’opció de hormigonar els passos dels barrancs perquè actuïn més fort i l’aigua quan vinga passo per damunt del camí en lloc de passar per debaix com ho fa ara.

JOSÉ BLANCH
Mitjans