Logotips d'organismes oficials

La Diputació de Terol coordina el repartiment del material de protecció del Govern d’Aragó per als ajuntaments

Els ajuntaments han assenyalat el nombre de treballadors que han de rebre els lots

Video Thumbnail
Diputacio enviaments material sanitari
La Diputació de Terol organitzarà i coordinarà el repartiment del material de protecció enfront de la COVID-19 que li ha lliurat el Govern d'Aragó per als ajuntaments de la província. Cadascun dels consistoris rebrà una sèrie de bosses individuals amb diferents elements de protecció (màscares de dif

La Diputació de Terol organitzarà i coordinarà el repartiment del material de protecció enfront de la COVID-19 que li ha lliurat el Govern d’Aragó per als ajuntaments de la província. Cadascun dels consistoris rebrà una sèrie de bosses individuals amb diferents elements de protecció (màscares de diferents classes, guants, pantalles protectores i gel hidroalcohòlic) per a ser utilitzats pels seus treballadors essencials, els que estan en l’avantguarda de la lluita contra la infecció.

La institució provincial està preparant els lots individuals que seran lliurats a cadascun dels treballadors essencials dels 236 municipis turolenses en una nau de la seva propietat i amb un grup de treballadors voluntaris. Quan estiguin preparats, previsiblement a mitjan setmana vinent, es distribuiran a través dels serveis de la mateixa Diputació, les patrulles de la Guàrdia Civil i Protecció Civil.

El president Manuel Rando, que ha estat aquest matí veient com s’està desenvolupant el treball d’organització dels lots, ha assenyalat que “estem encantats de poder col·laborar a distribuir entre totes les localitats de la nostra província el material que ens ha enviat el Govern d’Aragó i que ens continuarà enviant, tant per a personal de la informació o per a treballadors que estan en l’exterior i tenen un major risc de contagi”.

REDACCIÓ
Mitjans