Logotips d'organismes oficials

Poesia per les mares del territori de part de Maria de La Freixneda

Maria és una veïna molt vinculada a la localitat de La Freixneda i recita una poesia que va dependre el dia de la seva Primera Comunió

Video Thumbnail
Dia de la Mare - Poesia de Maria
Maria és una veïna molt vinculada a la localitat de La Freixneda i per tant al territori del Matarranya. En aquest vídeo que ens han fet arribar podem veure-la recitant una poesia. Concretament es tracta d'una peça que va dependre el dia de la seva Primera Comunió i que va compartir amb la seva mare

Maria és una veïna molt vinculada a la localitat de La Freixneda i per tant al territori del Matarranya. En aquest vídeo que ens han fet arribar podem veure-la recitant una poesia. Concretament es tracta d’una peça que va dependre el dia de la seva Primera Comunió i que va compartir amb la seva mare.

En aquest sentit, el passat diumenge 3 de maig es va celebrar el Dia de la Mare. I per això, Maria va decidir rememorar aquella poesia que va aprendre el dia de la Primera Comunió i que encara recorda a la perfecció avui en dia.

Aquesta poesia va per totes les mares del Matarranya i de tot el món. Maria vol dedicar especialment aquest poema a la seva mare i també a totes les mares. A continuació podeu trobar la lletra del poema i el vídeo de Maria recitant la poesia.

Lletra de la poesia del Dia de la Mare:

El madre una joya del cielo,

Bella flor del jardín del hogar.

En su alma un destello de vino,

emanando del Dios de bondad.

Es la madre la flor más preciada,

De este mundo de rico vergés.

Es la madre la flor de las flores,

Son las flores su imagen más fiel.

Los capullos reflejan su alma,

Las corolas su gran corazón.

Los mártires sus puros afectos,

los capullos su fe y devoción.

Santa madre que tanto me adoras,

Si a tu lado me ansias tener.

Sed mi guía, mi luz y esperanza,

Que en tu lado me vuelva a llover.

REDACCIÓ
Mitjans