Logotips d'organismes oficials

La Comarca del Matarranya proposa una visita virtual per celebrar el Dia dels Museus

Una ruta audiovisual mostra els quatre principals centres de la comarca

Video Thumbnail
Dia dels Museus Comarca del Matarranya1
Avui, 18 de maig, és el dia internacional dels Museus, enguany amb el lema: museus per la igualtat, diversitat i inclusió. Tot i les dificultats que ha portat la pandèmia per a celebrar esta data, des de la Comarca del Matarranya s'hi han volgut sumar preparant una ruta virtual pels 4 museus més rep

Avui, 18 de maig, és el dia internacional dels Museus, enguany amb el lema: museus per la igualtat, diversitat i inclusió. Tot i les dificultats que ha portat la pandèmia per a celebrar esta data, des de la Comarca del Matarranya s’hi han volgut sumar preparant una ruta virtual pels 4 museus més representatius de la zona a través d’un audiovisual.

El Museu Juan Cabré de Calaceit, l’etnològic de la vida i oficis tradicionals Masmut de Pena-roja, el Museu de Vall-de-roures i el Centre d’interpretació de la cultura ibera de la Vall han estat els tres espais escollits per formar part d’esta visita museística pel Matarranya, una petita mostra representativa de tot el que ofereix la Comarca. Amb este recorregut virtual han volgut donar a conèixer a la gent del territori i també a futurs visitants el ric patrimoni amb què compta la comarca.

En esta fase de la desescalada els museus poden obrir, però no tots ho han fet, perquè la gran majoria dels seus visitants són turistes de fora la província. Mentre no es puga viatjar, este tipus d’iniciatives són una bona alternativa per fer cultura des de casa.

Aquí es pot veure el vídeo commemoratiu del Dia Internacional dels Museus realitzat per la Comarca del Matarranya.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans