Logotips d'organismes oficials

Diputació arregle els desperfectes causats per Gloria a Ràfels

L'equip de la DPT han netejat totes les cunetes i han tret tota la terra i pedres.

La quadrilla de la DPT treballant en la carretera d'Alcorisa. / Foto: NDM

El departament de Camins i Obres la DPT ha enviat una brigada de treball que ha estat netejant i reparant tots els danys que va causar la borrasca Gloria al municipi de Ràfels. En l’entrada a la fase 2 del procés de desescalada la Diputació Provincial de Teruel ha procedit a continuar en els treballs que tenia pendents abans de la situació. Tal com va explicar José Ramon Arrufat, alcalde de Ràfels, “ha sigut un treball relativament ràpid però també costos, per la situació que ens trobem tots els treballs es retrasen molt més del que estava previst”.

El temporal del passat mes de gener va fer que caigueren moltes pedres a la carretera de Ràfels, a més les cunetes es van omplir de terra i una gran quantitat d’arbres van caure col·lapsant alguns camins. En este sentit, l’equip de la DPT ha netejat totes les cunetes i han tret tota la terra i pedres. A més, han tallat tots els arbres i rames danyats, “han fet una gran faena”, va assegurar Arrufat.

Unes actuacions retrasades en uns 5 mesos que l’ajuntament de Ràfels ja va intentar millorar en aquells llocs més urgents. “Vam buscar un xic i una màquina i un peó que anava a peu per tallant els pins i vam arreglar els camins perquè la gent poguera accedir a les granges i finques.” D’esta manera l’equip de la DPT ha rematat tot el treball de l’ajuntament.

JOSÉ BLANCH
Mitjans