Logotips d'organismes oficials

Lledó haurà d’esperar un any per a acollir a la Ronda de Boltaña

Encara que inicialment es volia re-plantejar l'actuació per a este any, la decisió final ha estat l'aplaçament

La localitat haurà d'esperar a l'any vinent per gaudir de l'espectacle / Foto: claseturistadepaso

Gairebé des de la mateixa pressa de processió del càrrec com a alcaldessa de Lledó, M. Teresa Crivillé visualitzava un espectacle de la Ronda de Boltaña al municipi. I és que el proper 27 de juny este municipi havia d’acollir a l’emblemàtica banda aragonesa.

Encara que inicialment, i a l’espera de l’avançament de les mesures decretades pel Govern, es va plantejar, conjuntament amb la pròpia Ronda, la possibilitat de mantenir la cita però amb un aforament més reduït i accentuant les mesures de seguretat, finalment s’ha decidit cancel·lar. “El primordial és la salut de tots i, tal com aconsellen les autoritats sanitàries, ho aplaçarem. Ja tindrem una altra oportunitat per a gaudir de la Ronda de Boltaña a Lledó”, va declarar l’alcaldessa Maria Teresa Crivillé.

Una jornada que es preveia de convivència i amb gran afluència de públic al municipi, per a la qual s’havia preparat un dinar popular i una ronda pels carrers, per als quals ja es tenia contractat el càtering i els diferents serveis.

Si més no, encara que queda pendent concretar una data per al proper any, l’alcaldessa ha remarcat que, si tot va bé, el 2021 la Ronda de Boltaña arribarà a Lledó. “Se’ns posa la pell de gallina al pensar que esta agrupació tan famosa, que tanca les festes del Pilar a Saragossa, estarà al nostre poble”.

SABINA COLOMÉ
Mitjans