Logotips d'organismes oficials

Fontdespatla crea uns banys públics i millora algunes cobertes d’edificis municipals

Les humitats ocasionades en alguns immobles feien urgents les obres de millora

Els 27.000 € del FIMS també han permès la creació de banys públics. / Foto: NDM

El FIMS 2019 també va arribar a Fontdespatla, aportant una quantitat de 27.000 € que ha permès dur a terme dues obres de millora.

I és que alguns dels edificis públics patien humitats i, gràcies a l’estudi d’aquestes, es va detectar que s’originaven a la teulada del frontón i a la terrassa d’un pis propietat de l’ajuntament. “En la substitució de la claraboia del frontón i l’arreglo de la teulada i terrassa del pis hem aconseguit frenar la humitat, que també afectava tant a la consulta mèdica com al local de la comissió de festes”, va explicar l’alcaldessa Carmen Agud.

A més, s’ha aprofitat per instal·lar una claraboia al pati de la consulta mèdica, de manera que ara es podrà transitar, en dies plujosos, des del local de la Caja Rural fins al carrer sant Miquel sense mullar-se.

A banda, també s’han instal·lat uns banys públics a la mateixa zona. En concret, són uns serveis adaptats per a homes com per a dones. “Era una obra necessària tant per als turistes, els veïns com per als paradors del mercat”.

SABINA COLOMÉ
Mitjans