Logotips d'organismes oficials

Lledó millorarà algunes vies i cobrirà part del poliesportiu

Es vol cobrir el poliesportiu per a utilitzar-lo en festes, events esportius o infantils

En conjunt, les subvencions atorgades pel FIMS, el FITE, juntament amb els fons de l'ajuntament, permetran estes millores. / Foto: casadelasletras.es

Lledó també ha vist retardats la majoria dels seus projectes de millores urbanes amb la paralització ocasionada per la crisi sanitària. “No vam voler que entressin al municipi treballadors de fora. Ara estem reprenent les obres però hem de continuar guardant totes les precaucions”, va incidir l’alcaldessa Maria Teresa Crivillé.

Gràcies a fons propis del consistori i al FIMS 2019, Lledó està emprenent la millora d’alguns carrers. D’entrada, el carrer de davant del bar estava malmès i havia acumulat una gran quantitat d’humitat. “El tècnic municipal ha proposat que, aprofitant les obres de millora, deixéssim assecar el sòl al natural, amb l’objectiu d’eliminar la humitat”, va explicar Crivillé.

Paral·lelament, l’ajuntament començarà a escometre les obres de millora d’un dels carrers més llargs del poble, on es preveu no només arreglar el paviment sinó, ahora, aprofitar per millorar els desaigües i altres instal·lacions.

A més, gràcies a la subvenció de gairebé 80.000 € atorgada pel FITE, Lledó podrà cobrir la meitat del poliesportiu. “Necessitem un espai exterior cobert on poder fer concentracions, festes, reunions, events esportius i infantils amb tota seguretat”, va remarcar l’alcaldessa.

SABINA COLOMÉ

 

Mitjans