Logotips d'organismes oficials

Una ruta per la via verda i un escape room, les primeres activitats d’estiu programades per la comarca

L'agenda de propostes esportives i d'oci s'allargarà fins a finals de juliol

El pavelló de Calaceit va ser l'espai on es va realitzar l'escape room. / Foto: M. Jiménez

El Departament de Joventut i el d’Esports de la Comarca del Matarranya, donada la situació excepcional que estem vivint per la pandèmia de la COVID-19, han cancel·lat les activitats que oferien habitualment per a esta temporada: els campaments de ‘Riu a l’estiu’ i els d’anglés. En contrapartida han proposat per a este mes de juliol, una sèrie d’activitats puntuals dirigides a xiquets i jóvens d’entre 8 i 30 anys.

La primera d’estes activitats va ser una ruta per la via verda, des de l’antiga estació de Queretes fins a Horta de Sant Joan, on el grup van passar el matí a al Parc de Tirolines.

Video Thumbnail

Activitats estiu Comarca del Matarranya. Ruta en bicicleta per la via verda.

El Departament de Joventut i el d'Esports de la Comarca del Matarranya, donada la situació excepcional que estem vivint per la pandèmia de la COVID-19, han cancel·lat les activitats que oferien habitualment per a esta temporada: els campaments de 'Riu a l'estiu' i els d'anglés. En contrapartida han

La segona de les activitats proposades pel departament de Joventut i el d’Esports de la Comarca del Matarranya va ser l’escape room l’Estrella del Sur, de Matarranya Aventura. En esta ocasió dos grups de jóvens de diferents pobles van quedar al pavelló de Calaceit amb l’objectiu de robar el diamant més gran del món.

Video Thumbnail

Activitat per a joves Comarca del Matarranya Escape room Calaceit

El Departament de Joventut i el d'Esports de la Comarca del Matarranya, donada la situació excepcional que estem vivint per la pandèmia de la COVID-19, han cancel·lat les activitats que oferien habitualment per a esta temporada: els campaments de 'Riu a l'estiu' i els d'anglés. En contrapartida han

Fins a finals de juliol la Comarca del Matarranya seguirà programant activitats puntuals per a fer més entretigut l’estiu als jóvens que viuen als pobles i els que vénen a passar l’estiu ací.

MARTA JIMÉNEZ

 

 

Mitjans