Logotips d'organismes oficials

L’Associació Cultural de La Vall a les portes de la seua dissolució per falta de voluntaris

És l'encarregada de realitzar la Setmana Cultural anualment i està en peu des de 1983

Espectacles, tallers i activitats per a tots els públics són les principals ofertes de l'associació. / Foto: NDM

Un dels ens dinamitzadors de La Vall està a punt de desaparéixer. L’associació cultural de la localitat busca voluntaris per a formar part de l’organització d’activitats de manera urgent.

Fa unes setmanes la Regidoria de Cultura de la localitat ha realitzat una crida als veïns de la localitat per a reunir suficients voluntaris per a poder continuar donant vida a l’associació que organitza la Setmana Cultural de la localitat des de fa més de tres dècades. L’associació està en peu des de 1983 amb quasi 40 anys de trajectòria i uns 180 socis. Uns 7 anys han estat al comandament de l’Associació els mateixos gestors i si en el termini d’un mes no s’hagueren aconseguit reunir suficients voluntaris, l’Ajuntament procedirà a la seua dissolució.

Espectacles, tallers i activitats per a tots els públics són les principals ofertes de l’associació. El col·lectiu va reduir la seua activitat durant els últims anys. De fet, un dels seus esdeveniments més diferenciats és la Setmana Cultural, que l’any passat va haver de deixar arrere bona part de la seua programació per falta de gestors. “Som dos regidores de cultura i ens és pràcticament impossible organitzar al 100% la setmana cultural”, va explicar Marta Navarro.

REDACCIÓ
Mitjans