Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures celebre una nova edició del Festival dels Castells

Al llarg dels tres dies del festival prop de 650 persones van assistir seguint les mesures de seguretat. | Fotos: Marta Marco

El Castell de Vall-de-roures va acollir durant els dies 6, 7 i 8 d’agost una nova edició del Festival dels Castells d’Aragó amb una gran participació per part del públic.

Malgrat l’estranya situació en la qual ens trobem, al llarg de les activitats prop de 650 persones van acudir al Castell de Vall-de-roures per a gaudir de diferents propostes culturals. En este sentit, “el balanç que hem fet des de l’Ajuntament juntament amb l’Organització és positiu, malgrat els temps que vivim i de totes les mesures que hi havia”, va explicar Carmen Lorente, tècnica de cultura de l’Ajuntament de Vall-de-roures.

El festival va iniciar la nit del dijous amb ‘El Funeral’ una obra de teatre a càrrec de Teatre Che y Moche que va congregar fins a 200 persones. “Ho vam passar molt bé amb el teatre, encara que ens han comentat que esperaven una mica més de teatre, però era un plaer escoltar a la violinista tocar les peces i els actors que té el teatre són espectaculars”, va assegurar Lorente.

El divendres va ser el torn d’Excèntrica Produccions i ‘La maldición de los hombres Malboro’ que va reunir també prop de 200 persones. Tal com explicava la tècnica de cultura: “Sabem que la proposta del divendres va sorprendre, era un espectacle de dansa, el fil conductor era molt diferent al que solem portar, va ser el que més impacte va poder crear en els espectadors”.

Per part seua, el dissabte la companyia Civi-Civiac va realitzar l’espectacle de màgia ‘Cóctel de ilusiones’ al qual van assistir una mica més de 250 persones, completant d’esta forma l’aforament màxim permés per a complir amb les mesures de seguretat.

En este sentit, des del Festival van garantir les mesures de seguretat controlant l’aforament, separant els seients i creant amplis pasillos. A més, l’accés a les activitats es podia realitzar fins a 40 minuts abans de l’espectacle, per a així poder realitzar un control de temperatura, desinfectar les mans dels assistents i evitar aglomeracions en l’entrada.

A més de Vall-de-roures, el Festival dels Castells d’Aragó també ha tingut lloc i tindrá a les localitats de Mesones de Isuela, Sábada, Mora de Rubielos, Rubielos de Mora, Loarre i Albalate del Arzobispo.

 

REDACCIÓ
Mitjans