Logotips d'organismes oficials

Lledó treballa millorant els seus carrers, cobrix el poliesportiu i prepara un mirador

La coberta del poliesportiu ocuparà meitat d'este, a més pretén asfaltar el carrer del voltant i crear una zona verda

El carrer Virgen del Pilar de Lledó ja lluïx amb un nou asfalt. | Foto: J. Puig

El carrer Virgen del Pilar de Lledó, un dels més llargs del municipi, ja lluïx amb un nou asfalt. Durant les últimes setmanes el poble ha estat treballant per a millorar les seues vies públiques, de manera que no sols únicament han modificat la superfície del carrer, sinó que també han aprofitat per a substituir les tuberies. Respecte als recursos, ha sigut el propi ajuntament el que ha assumit el cost de les obres amb fons propis.

D’altra banda, una altra de les obres importants en les quals es troba Lledó ara és el cobriment de part del poliesportiu municipal. Igual que els treballs d’asfaltat, estes obres també han patit retards, primer pel confinament i ara per les vacances en les empreses de prefabricats. No obstant això, s’espera que prompte finalitzen estos treballs.

La coberta del poliesportiu ocuparà meitat d’este, deixant al descobert l’altra meitat, i és un treball finançat gràcies al FITE. El projecte a més pretén asfaltar el carrer del poliesportiu i crear una zona verda. “Volem enjardinar tot el que davant del bar i poliesportiu i fer-lo una zona lúdica d’arbres”, explicava María Teresa Crivillé, alcaldessa de Lledó.

Una altre dels grans projectes del municipi és la creació d’un mirador. De moment des de l’ajuntament han adquirit el terreny en la zona més alta del poble, coneguda com ‘El Maset del senyor Isidro’. “Hem de veure com ho adeqüem, però ens agradaria modificar-ho el menys possible, perquè mires on mires res et tapa la vista. Té unes vistes espectaculars de tots els pobles que ens envolten i del nostre territori. Al final és posar en valor al que ja tenim”, va assegurar l’alcaldessa.

JOSÉ BLANCH
Mitjans