Logotips d'organismes oficials

L’escola de Lledó reconstruirà la teulada en les pròximes setmanes

Les obres reconstruiran part de la teulada evitant així qualsevol possible despreniment de materials

Els danys a la teulada preocupen a l'Ajuntament des de fa mesos. | Foto: J.Puig

En l’inici del nou curs acadèmic, l’escola municipal de Lledó s’ha vist obligat a actuar en la teulada de l’edifici vell del recinte. En els últims mesos el centre educatiu va patir la caiguda de part dels alers, una problemàtica que el Consistori va notificar de manera directa al Departament d’Educació de l’executiu aragonés, que va valorar l’actuació immediata en les instal·lacions. Les obres reconstruiran part de la teulada evitant així qualsevol possible despreniment de materials o canalitzacions a l’interior.

Els desperfectes s’arreglaran a partir de les pròximes setmanes. “Ja que hem tingut tant de temps des del mes de març sense assistència presencial en l’edifici, ens haguera agradat que l’obra s’escometera abans”, va admetre María Teresa Crivillé, alcaldessa de Lledó. Malgrat la voluntat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Lledó, les obres començaran una vegada iniciat el període acadèmic d’este nou curs a causa de les gestions administratives.

Educació finançarà la totalitat de les obres de manera urgent per a evitar qualsevol possible despreniment i estes podrien escometre’s en sols 14 dies. Per a la correcta evolució del curs “posem a la disposició del col·legi qualsevol recurs que estiga a la nostra disposició”, va explicar Crivillé. Així i tot, es preveu que no supose cap inconvenient per al desenvolupament de les classes del col·legi del CRA Algars.

REDACCIÓ
Mitjans