Logotips d'organismes oficials

Beseit no celebrarà les Jornades Micològiques i el 25 aniversari del Dia dels Bolets

La COVID-19 ha obligat els organitzadors a cancel·lar la Fira que estava prevista per finals d'octubre

El Dia dels Bolets arribava al seu 25 aniversari i les Jornades Micològiques a l'edició número 23. | Foto: NDM

Any rere any l’últim cap de setmana d’octubre els bolets eren les protagonistes de Beseit amb el Día dels Bolets i les Jornades Micològiques. No obstant això, este 2020 la fira anual del municipi no es podrà celebrar. Donada la situació i l’increment recent dels casos per coronavirus “pensem que era el millor”, explicava Montse Julián, membre de l’Associació Amics dels Bolets de Beseit.

Beseit i la seua fira s’uneixen així a la llarga llesta d’activitats i esdeveniments cancel·lats a causa de la pandèmia de la COVID-19, que ha obligat als organitzadors a suspendre una de les fires amb major trajectòria del Matarranya. Enguany el Dia dels Bolets arribava al seu 25 aniversari i les Jornades Micològiques a l’edició número 23, “anàvem a fer una cosa més especial per a celebrar els 25 anys, haver de cancel·lar-la és una mica trist la veritat”, assegurava Montse.

Les Fires són un gran punt de trobada entre veïns i coneguts del Matarranya i, en conseqüència amb la situació actual, una font de possibles contagis. En este sentit, i tenint en compte que la majoria de la població del nostre territori es troba en la zona de risc: “ens feia una mica de por”. Ja que “sembla que tornen una altra vegada els contagis i hem decidit que millor que ho deixem per a un altre any per no ficar en perill a la gent gran d’aquí”, va afegir la membre de l’Associació.

REDACCIÓ
Mitjans