Logotips d'organismes oficials

El bar La Taberna de Fondespatla surt a subasta per al seu arrendament

El termini disponible per a presentar les sol·licituds finalitza el pròxim 17 de setembre i l'adjudicació serà ràpida

Imatge del Bar La Taberna. | Foto: fuentespalda.es

El passat 2 de setembre el bar La Taberna de Fondespatla apareixia publicat en el perfil del contractant de l’Ajuntament per al seu lloguer. Els interessats podran trobar en l’oficina del consistori el plec de condicions i tota la informació d’interés.

Els actuals encarregats del Bar tenien el contracte adjudicat fins a 2022. No obstant això, a causa de diferents motius personals no podran continuar amb el servei i per això des de l’Ajuntament l’han tret a subhasta. “Esperem que qui ho agafi ho faci amb molta il·lusió i sobretot que els vagi bé, que treballon i puguen viure de la Taberna”, explicava Carmen Agud, alcaldessa del municipi.

El termini disponible per a presentar les sol·licituds finalitza el pròxim 17 de setembre i l’adjudicació serà ràpida. Els actuals responsables deixaran el Bar el dia 15, l’endemà passat finalitza el termini de presentació i un jurat puntuarà les sol·licituds i les adjudicarà: “serà immediat per a no tenir la taverna tancada”, va assegurar l’alcaldessa.

REDACCIÓ
Mitjans