Logotips d'organismes oficials

Mont-roig millora un carrer gràcies a dos ajudes FITE

Les obres consistixen en l'adequació del paviment del carrer i la millora de les canalitzacions

blank
Imatge d'arxiu del poble de Montroig. | Foto: NDM

Mont-roig es troba en la millora d’un dels seus carrers. L’adequació de les vies dels municipis són una constant en els comptes de les localitats del Matarranya. Tant les pavimentacions com les xarxes de sanejament dels municipis, que s’instal·larien fa dècades, necessiten a poc a poc l’adequació a les necessitats dels veïns.

La localitat està executant una obra d’adequació d’un dels carrers de les afores del municipi. Les obres, seguint la tendència d’actuacions similars, consistixen en l’adequació del paviment del carrer i la millora de les canalitzacions. Els ajuntaments solen escometre les dos actuacions de manera lligada atés que l’alçament del paviment facilita la millora de la xarxa de sanejament. “La nova pavimentació seguirà amb l’estètica dels carrers contigus”, va assegurar Gloria Blanc, alcaldessa de Mont-roig.

Per a esmenar l’actuació, el Consistori ha invertit el pressupost total de dos ajudes de Fons d’Inversions de Terol rebudes l’any 2019 i l’any 2020 d’aproximadament 80.000 euros. La primera part de les obres, la corresponent al FITE de 2019 ja s’ha executat. La segona part de l’obra es preveu que concloga en els pròxims mesos.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank