Logotips d'organismes oficials

Primers passos per a la rehabilitació del pont de ferro de Vall-de-roures

El Departament de Transports, Mobilitat i Vivenda ja ha començat en la revisió del projecte per a actuar entre 2021 i 2022

L'estructura sUporte el pas de vehicles de gran pes a diari. | Foto: NDM

El departament de Vertebració del Territori, Mobilitat i Vivenda ha iniciat la revisió del projecte “Rehabilitació del pont de Vall-de-roures”, ubicat a la carretera A-231 que passe pel mig de la localitat en l’objectiu que les obres puguen licitar-se i executar-se entre els anys 2021/2022.

Tal com ha assenyalat el conseller de Vertebració del Territori, Mobilitat i Vivenda, José Luis Soro, “es tracta d’una de les prioritats que inclourem en el Programa de Travessia i Accessos a Poblacions 2021 que volem impulsar”. El conseller ha explicat que “estem immersos en la planificació de les inversions que considerem importants per a la seguretat viària en els municipis però, també, com una palanca de reactivació de l’economia”.

Des de la Direcció General de Carreteres s’ha enviat una carta a l’ajuntament de la localitat per a donar a conéixer esta proposta. Tal com ha assenyalat el director general, Bizén Fuster, “quan comptem amb el projecte revisat serà necessari signar un conveni de col·laboració amb el municipi”.

Una actuació que va adelantar la setmana passada Ignacio Belanche, nou director provincial del Departament, i resident de la capital del Matarranya. Durant la visita a les obres del tram que va des de la localitat veïna de Maella al límit provincial de Terol, en direcció a Massalió, Belanche va assegurar que des de l’inici de la legislatura, una de les preocupacions del Departament és la seguretat viària del pont de ferro de Vall-de-roures. Una infraestructura que suporta el pas de vehicles de gran tonatge i que podria ser “una actuació que en breu podrem començar en una millora substancial del tram”. Per a la millora de la seguretat en el punt, des de la Conselleria s’han realitzat tres estudis informatius que caldrà traslladar a un projecte en els pròxims mesos.

REDACCIÓ
Mitjans