Logotips d'organismes oficials
blank

Els carrers i places principals de Valljunquera ja tenen wifi gratis

La localitat ha aprofitat l'ocasió per a instal·lar la fibra òptica per a ús particular al municipi

Video Thumbnail
Wifi i Fibra a Valljunquera
El projecte Wifi4U possibilitava fa uns dies la connexió en un total d'11 punts wifi en el municipi de Fondespatla. Valljunquera, una altra de les localitats que ha rebut esta ajuda de la subvenció europea, també compta ja amb la instal·lació completa que permet als seus veïns comptar amb connexió a

El projecte Wifi4U possibilitava fa uns dies la connexió en un total d’11 punts wifi en el municipi de Fondespatla. Valljunquera, una altra de les localitats que ha rebut esta ajuda de la subvenció europea, també compta ja amb la instal·lació completa que permet als seus veïns comptar amb connexió a internet en múltiples llocs del poble.

L’execució de la connexió ha sigut un procés ràpid. La subvenció es va concedir a principis d’este mateix estiu. Des de fa quinze dies, tota la part central del municipi, places i edificis municipals principals tenen ja diferents punts de connexió wifi gratuïts per a gaudir una connexió a internet de 30 megues.

El Consistori de Valljunquera va aprofitar que es va realitzar la instal·lació wifi per places i carrers de la localitat per a instal·lar la fibra òptica, de la qual ja poden gaudir de manera particular. L’empresa amb seu a Alcanyís, Netllar, ha realitzat esta instal·lació a Valljunquera. A més, l’empresa aragonesa Embou a través de Puyo Àrea Tecnològica també oferix la fibra òptica en Valljunquera. “A nivell de desenvolupament, és una actuació que permetrà molta facilitat sobretot a escala electrònica”, va explicar el regidor de la localitat, Luis Miguel Herrero.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank