Logotips d'organismes oficials

Fondespatla ja compta en 11 punts de connexió wifi gratuïta pels carrers

El poliesportiu, les escoles i les places són algunes de les zones que ja compten en Wifi gratuït

Embou és l'empresa encarregada de ficar la conexió. | Foto: NDM

Pena-roja, Fondespatla i Valljunquera han sigut les triades en el Matarranya per a instal·lar punts de connexió Wifi gratuïts als seus carrers. Els municipis van obtindre enguany la subvenció europea Wifi4U dotada de 15.000€ que ja es convoca per tercer any consecutiu. Poques setmanes més tard, Fondespatla ja compta amb la seua nova connexió.

Passejar pels carrers del poble o asseure’s en qualsevol plaça a teletreballar ja és possible a esta localitat del Matarranya, que se suma a La Portellada, Ràfels i La Vall, localitats a les quals se’ls va concedir l’any passat l’ajuda. En total Fondespatla ha col·locat una suma d’11 punts de connexió gratuïta gràcies a l’empresa aragonesa Embou Más Movil, representada per Puyo Àrea Tecnològica. La corporació, a més d’encarregar-se de la instal·lació del Wifi4U, també s’encarregarà del seu manteniment durant els pròxims tres anys.

Els punts amb major afluència de gent de Fondespatla han sigut els triats per a la instal·lació de la connexió. El poliesportiu, les escoles, les places i els punts de trobada de la localitat són algunes de les zones que ja compten en Wifi gratuït. Estes són connexions obertes i per a accedir a l’internet no és necessari inserir cap contrasenya.

Els veïns de Fondespatla ja disfruten d’este servei “que no sols valoraran els veïns sinó també els turistes que arriben per a gaudir de les activitats i el patrimoni de Fondespatla”, va explicar Carmen Agud. “Tots vivim en internet i gràcies a l’ajuda gratuïta de la Unió Europea ja el podem disfrutar”, va afegir.

REDACCIÓ
Mitjans